Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 4 de juny de 2020   |   12:31
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
Un ciutadà elegint les paperetes en una cabina electoral
28/04/2019 | 10:46
Els ciutadans elegim
saveu.cat

Un total de 35 milions d'espanyols dels quals 775.000 balears i 9.567 són sollerics tenim avui a les nostres mans elegir els representants al Congrés dels Diputats i el Senat en les eleccions generals.

A les 8 hores del dematí s'han constituït els col.legis electorals que una hora més tard han obert les seves portes. A Sóller s'han format vuit col.legis amb un total de 18 meses de votació. 

A Sóller s'han constituït totes les meses de votació amb tota normalitat a excepció d'una de les taules del col.legi electoral del Port on no s'ha presentat un vocal, que ha hagut de ser substituït pel seu corresponent suplent. També s'han produït algunes incidències al col.legi instal.lat al Casal de Cultura, on una part dels electors assignats han estat reubicats al col.legi que per primera vegada s'ha obert al casal de Can Dulce. Cal tenir en compte també que ha desaparegut el col.legi electoral que s'obria a l'escola de La Caritat, que avui han d'anar a votar a Can Dulce.

A partir de les 14 hores es coneixeran els primers resultats de participació corresponents del dematí de votació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a