Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 4 de juny de 2020   |   12:09
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
Una autobús de línia recollint passatgers al Port de Sóller.
26/04/2019 | 12:44
Creix el número d’usuaris del bus públic
SaVeu

Les línies regulars d’autobús que connecten Sóller amb diferents municipis de Mallorca han registrat un increment del 19’61% en el número d’usuaris durant el primer trimestre de l’any, segons ha revelat la Conselleria de Mobilitat del Govern balear. L’increment d’usuaris que han registrat les línies amb destinació a Sóller triplica l’augment registrat a nivell de l’illa de Mallorca.

Segons les dades que maneja el Govern, un total de 1’2 milions d’usuaris han triat el bus interurbà de Mallorca entre els mesos de gener i març d’aquest any. La xifra suposa un creixement del 6’4% respecte dels usuaris en els mateixos mesos de l’any 2018, amb un increment de 75.759 passatgers.

A l’alça

En el cas dels busos que tenen com a destinació Sóller (principalment les línies 210 i 211), l’increment d’usuaris posa de manifest que el transport públic amb bus és un servei que va en alça. No obstant això, l’augment d’usuaris contrasta amb la nova taula de serveis de la línia 211 (túnel exprés), que ha perdut una freqüència entre Sóller i Palma amb els horaris de la temporada d’estiu que estan en vigor des de l’1 d’abril, en comparació als que hi havia en la mateixa temporada de 2018.

En els dies d’entre setmana s’ha perdut el servei de bus que parteix de Sóller a les 21 hores. Entre setmana hi ha 17 serveis, els dissabtes deu i els diumenges i festius tan sols vuit.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a