Divendres, 19 d'abril de 2024   |   09:00

L'onze titular que va jugar dissabte a Inca davant el Constància.
15/04/2019 | 09:29
Jornada de derrotes solleriques
SaVeu

El C.F. Sóller i el C.F. Port de Sóller perderen els seus respectius partits de lliga disputats durant aquest passat cap de setmana. L'equip de Tercera Divisió ho va fer per 3-1 davant el Constància, mentre que els portuaris varen caure per 3-0 cal camp del Collerense.

El C.F. Sóller va veure com es trencava la ratxa de sis partits imbatuts que l'havien catapultat a la taula. Els inquers s'avançaren ràpidament en el marcador. Tot i que Toni Huertas va empatar al minut 24 de la primera part, els sollerics veren com a la segona part el Constància anotava altres dos gols que deixava el marcador en un definitiu 3-1.

El C.F. Port de Sóller, per la seva banda, afrontava una sortida complicada al terreny de joc del tercer classificat. L'equip tenia esperances de poder puntuar, però es va trobar amb una nova derrota que el deixa a cinc punts de les places de salvació.