Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 5 de juny de 2020   |   23:26
 
Enquesta  
S’ha de tornar regenerar amb arena la platja d’es Través?


No
 
El socialista Jaume Mateu, aferrant cartells de propaganda electoral.
12/04/2019 | 14:28
Arranca la primera campanya
saveu.cat

Ja som en campanya electoral. La primera de les diverses que es celebraran aquesta primavera. Avui ha començat la cursa política per a les eleccions generals del proper 28 d’abril a la que hi estant cridats 10.132 sollerics. Més endavant coincidiran la de les eleccions municipals i la del Parlament Europeu.

La campanya que ha arrancat a la mitjanit passada es perllongarà fins al proper 26 d’abril, dia que donarà pas a la jornada de reflexió. L’endemà serà dia per votar a les 18 meses electorals que s’habilitaran a Sóller.
L’Institut Nacional d’Estadística (INE) ha donat a conèixer les dades del número de votants que podran participar a aquesta votació. A Sóller ho podran fer els 9.522 ciutadans residents al municipi i els 610 que formen el cens d’espanyols residents a l’estranger (Cere) sempre i quan s’hagin inscrit prèviament per votar per correu.

Per a les eleccions municipals de maig el número d’electors s’elevarà als 10.550, ja que en aquests municipis hi podran participar els 418 estrangers residents que provenen de països de la Unió Europea i aquells súbdits que provenen de nacions amb les quals Espanya manté conveni de reciprocitat per poder votar.

Els membres dels diferents partits polítics varen esperar que sonassin les 12 de la nit passada per penjar els primers cartells de propaganda electoral a la via pública sollerica. S'espera que al llarg de les properes jornades arribin més signes per intentar convèncer l'electorat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a