Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 28 de febrer de 2020   |   05:14
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
El ritme de treball ha agumentat.
12/04/2019 | 12:56
Tram final a les obres de Marineria
J.M.

Les obres d’urbanització del moll de Marineria han assolit velocitat de creuer per acabar la reforma abans de l’estiu. L’activitat d’aquests dies és frenètica per tal d’acabar dins el termini estipulat l’obra que afecta a la franja pública del moll.

A més de treballar en els interiors de l’edifici que allotjaran els magatzems, oficina i punt de venda de peix dels pescadors, l’activitat també s’aprecia a l’exterior on ja es treballa en la gran explanada on s’adequaran un total de 69 places d’aparcament.

L’obra, iniciada el mes d’octubre, ha de quedar llesta entre els mesos de maig i juny, segons les previsions inicials.
L’activitat donarà un altre salt en els propers dies, quan també es farà feina de nit. Durant alguns vespres transitaran camions per primera línia del Port que transportaran els mòduls prefabricats de formigó del que seran les futures instal.lacions de Marina Tramontana, la concessionària de la zona exterior del moll de Marineria.

El batle Jaume Servera (Més) ha confirmat que el transport de les peces es farà de nit per minimitzar les molèsties veïnals. S’explica perquè els camions no poden realitzar el circuït habitual per la segona línia del Port degut al tamany de les peces. Marina Tramontana aixecarà diversos edificis que acolliran els serveis destinat al turisme nàutic que amarra a les seves instal.lacions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a