Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   14:21
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
La setmana que ve es donarà a conèixer l'informe tècnic.
06/04/2019 | 07:53
Els arbres de l'Infante Lois no s'hauran de talar
SaVeu

Els arbres que guareixen el perímetre del recinte esportiu Infante Lois, al Port, no necessitaran ser talats. Aquesta és una de les conclusions preliminars de l’informe tècnic que la propera setmana serà entregat a l’Ajuntament amb el que s’avaluarà el seu estat de salut i les mesures correctores a adoptar per garantir la seguretat de les persones.

Els tècnics han detectat que l’arbrat del recinte presenta diferents deficiències que necessitaran ser corregides per tal de mantenir la seguretat pública. L’estudi proposarà dues mesures concretes: per una banda l’exsecallada de cimals que podrien suposar un perill i l’anclatge de la copa de diversos arbres. Amb aquestes dues mesures es preveu garantir la seguretat en cas que es registrin fortes ventades.

A l’espera del que reculli l’informe definitiu, els tècnics descartaran la tala d’arbres, segons les informacions a les que ha tengut accés aquest setmanari.

L’informe que ha encarregat l’Ajuntament ve a donar resposta a les queixes de veïnats del Port, residents propers a l’Infante Lois, partits polítics i, fins i tot de l’escola pública Pere Cerdà. Totes aquestes veus coincideixen en expressar preocupació per la situació dels arbres, alguns dels quals estan visiblement inclinats cap a la via pública. Els residents temen que el vent o la pluja puguin provocar la caiguda d’alguns d’aquests exemplars (la majoria d’ells pins) i que puguin provocar danys a persones i als béns particulars.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a