Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2019   |   21:07
 
Enquesta  
Estàs d’acord amb la reforma circulatòria que s’ha aplicat a Jeroni Estades?


No
 
La densa vegetació predomina el parc
03/04/2019 | 16:40
Veïnats del polvorí, en alerta per incendi
saveu.cat

Una excessiva vegetació, la presència de molta llenya seca i la falta de precipitacions són els motius que han fet despertar les alarmes entre els veïnats que resideixen al voltant del perímetre del polvorí del Cingle, al Port de Sóller.

Els residents veuen amb preocupació que la zona “està molt abandonada” i temen que aquesta situació “podria donar peu a un incendi que podria posar en perill les nostres propietats”, ha assegurat un resident de la zona. Altres veïnats han afegit que la situació “ha estat denunciada en diverses ocasions” a les Cases de la Vila, però, segons afirmen, aquestes demandes no han tengut una resposta municipal efectiva.

El que volen els veïnats que viuen als habitatges que confronten amb el polvorí és que l’Ajuntament procedesqui a fer-lo net per tal de minvar el volum de vegetació (verda i seca) que s’acumula dins el recinte. També reivindiquen que durant les nits aquest parc es tanqui al públic ja que, segons asseguren, durant les nits hi accedeixen persones.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a