Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 29 de maig de 2020   |   02:37
 
Enquesta  
És una bona inciativa la del menjador social?


No
 
L’edifici del jutjat de districte està cobert de bastiments.
15/03/2019 | 08:24
La reforma a l’edifici de Prosperitat costarà el doble
SaVeu

La reforma de l’edifici municipal del carrer de la Prosperitat costarà gairebé el doble del que s’havia pressupostat. La inversió final superarà els 80.000 euros després de constatar que l’edifici es troba en pitjor estat de conservació del que es pensava i s’ha de refer tota la teulada.

L’Ajuntament va incloure la reforma de l’edifici en les denominades inversions sostenibles per a la qual hi va dedicar una partida de 50.000 euros. Amb aquests diners s’ha reforçat el forjat de la planta baixa i s’han reparat les fatxades. Tal i com ha explicat Andreu Castanyer (Més), regidor d’Infraestructures, el problema s’ha detectat quan es feia feina a la fatxada perquè el projecte preveia reparar algunes goteres que presentava l’immoble. La manca de manteniment durant dècades hauria propiciat que aquestes goteres haurien provocat la putrefacció de diverses bigues de fusta de la coberta, un fet que fins ara no havia estat apreciat. El mal estat de conservació “ens ha obligat a duplicar la inversió que es fa a l’edifici”, ja que la renovació de la teulada “suposarà una inversió extra de 30.000 euros més”, segons ha precisat el regidor.

Els treballs de substitució de les bigues i, en general, de la coberta ja estan en marxa. Els treballs van a càrrec de l’empresa que es va adjudicar els treballs de reforç estructural i de millora de les fatxades que pràcticament ja estan acabats. Una vegada l’obra estigui acabada, l’Ajuntament cedirà tots els baixos de l’antic jutjat de districte a la Guàrdia Civil que així podrà ampliar les seves dependències administratives.
L’Institut Armat habilitarà nous despatxos i sales per tal de millorar les condicions de feina i l’atenció al ciutadà.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a