Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 4 de juny de 2020   |   12:21
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
Un punt de recollida selectiva ple de residus voluminosos.
14/03/2019 | 18:43
El PI denuncia suposats pagaments irregulars en la recollida de voluminosos
J.M.

El PI ha presentat un escrit a l’Ajuntament de Sóller demanant explicacions a l’equip de govern pels pagaments realitzats a la concessionària de recollida de trastros perquè al seu entendre són improcedents. El líder d’aquesta formació, Jaume Bestard, sospita que el municipi està fent uns suposats pagaments “irregulars”.

Jaume Bestard va afirmar que la recollida d’objectes voluminosos està incorporada en el contracte que manté el municipi amb l’empresa concessionària. Va assegurar, a més, que la retirada d’aquests objectes forma part de les tasques habituals que ha de realitzar, per la qual cosa entén que l’Ajuntament no ha de fer “pagaments extra” per retirar els objectes abandonats al carrer.

Bestard ha presentat un escrit en el qual reclama una còpia completa del contracte, el nombre de factures liquidades per l’Ajuntament en concepte de recollida de trastos del carrer i el muntant total a què ascendirien aquests pagaments.

A través d’una nota de premsa, el partit regionalista afegeix que “els pagaments són una despesa que l’Ajuntament no ha de satisfer” per entendre que “la recollida de voluminosos s’emmarca en el contracte” que estableix que “l’empresa ha d’assumir amb seus mitjans els costs de la recollida de residus voluminosos”.

El PI assegura que aquests pagaments “són presumptament indeguts” per la qual cosa demana explicacions al regidor de Medi Ambient, Josep Lluís Puig (Més). Aquest regidor no ha volgut pronunciar-se públicament.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a