Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   08:02
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Joan Bernat, activista de Sóller Solidari.
27/02/2019 | 10:48
Joan Bernat serà el pregoner
J.M.

La junta local de govern de l'Ajuntament de Sóller ha proclamat Joan Bernat Puigserver com a pregoner de la Fira, per la qual cosa donarà el tret de sortida a les festes del proper mes de maig.

Estricament vinculat a entitats i activitats d'àmbit social, Bernat té una llarga trajectòria en el món cultural del municipi. De petit es va formar a l'agrupació folklòrica Aires Sollerics i, durant 25 anys, ha pres part d'Estol de Tramuntana. A més de col·laborar en activitats de voluntariat social, Sa Mostra, Somnis Reciclats i amb entitats com la batucada Batu-al Món, Joan Puigserver reuneix després d'això una important trajectòria relacionada amb els sectors més desfavorits de la ciutadania.

Va ser un dels membres fundadors de la plataforma Sóller amb els Refugiats i Sóller Solidari i coneix perfectament la realitat que s'amaga als camps de refugiats. En cinc ocasions diferents ha viatjat a Grècia per treballar als campaments de refugiats de Lesbos i Idomeni per atendre les necessitats bàsiques dels sirians que havien fugit de la guerra civil del seu país. També ha promogut nombroses activitats socials amb l'objectiu de recaptar fons per destinar-los a accions solidàries que s'han iniciat a Sóller.

Als seus 48 anys d'edat es convertirà en un dels pregoners més joves que ha tingut a Sóller. Ha afirmat que preparar-lo "suposarà un acte de gran responsabilitat" en el qual "parlarem de temes dels quals habitualment no parlem i intentaré donar veu a altres persones".

 



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a