Divendres, 19 d'abril de 2024   |   10:40

Una imatge del partit disputat ahir a Can Maiol.
25/02/2019 | 09:42
El Sóller perd i el Port guanya
SaVeu

Un resultat dolent i un bo per als equips sollerics en la jornada d'aquest cap de setmana. El C.F. Sóller va perdre ahir davant el Poblense (0-1), mentre que el Port de Sóller es va imposar per 2-1 en el partit disputat dissabte davant el Llubí.

El C.F. Sóller rebia a Can Maiol la visita d'un dels equips més forts de la categoria. Tot i plantar cara i fer un partit seriós des del punt de vista defenstiu, l'equip no va poder aprofitar cap de les ocasions que va tenir i va veure com els poblers s'enduien els tres punts amb un gol a la segona part.

El C.F. Port de Sóller va patir dissabte per superar el Llubí. L'equip de Xavi Rado necessitava els tres punts per apropar-se a les places de salvació. A la primera part es va avançar en el marcador, però en el darrer minut abans del descans va arribar el gol de l'empat pels llubiners. Ja a la segona part, quan mancaven uns quinze minuts pel final, arribà el gol de la victòria pels locals.