Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 27 de maig de 2019   |   10:10
 
Enquesta  
Creus que la campanya electoral influeix en l’elecció del vot?

Molt
Bastant
Poc
Gens
 
Jaume Mateu, al centre de la imatge.
25/02/2019 | 09:34
Jaume Mateu, candidat pel PSOE
J.M.

Jaume Mateu ja és formalment el precandidat a batle pel PSOE a l’Ajuntament de Sóller. Dijous es va fer l’acte de presentació en el qual hi va assistir l’anterior candidat a batle Josep Lluís Colom i la consellera insular Mercedes Garrido.

Mateu no serà proclamat d’una forma definitiva com a candidat fins al mes de març, segons estableixen els estatuts del PSOE. Aleshores aquesta formació política presentarà el candidat i la llista completa amb la que es presentarà a les properes eleccions municipals.

Jaume Mateu s’estrena així com el cartell electoral dels socialistes. Ho fa després que Josep Lluís Colom hagi tancat una etapa en la que durant tres eleccions consecutives va ser el candidat a batle. En l’actualitat, el precandidat és regidor de Turisme, Promoció i Urbanisme, tasques que compagina com a director general de Mobilitat del Govern balear.

El precandidat a batle és un vell coneixedor de la política. En la legislatura 2007-2011 va ser director insular de Territori del Consell i ara fa quatre anys va estar a punt d’encapçalar la candidatura unitària d’esquerres Junts per Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a