Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 30 de maig de 2020   |   12:49
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
El fum concentrat sobre la vall.
08/02/2019 | 09:00
Puig renuncia a l'ordenança que regula les cremes
J.M.

Josep Lluís Puig (Més) ha llançat la tovallola i renuncia a presentar al plenari de la corporació l’esborrany de normativa amb la que pretenia regular les cremes controlades en el casc urbà i la zona d’horts de Sóller.

El regidor ha reconegut que ha rebut nombroses “pressions” de sectors afectats, per la qual cosa ha decidit ajornar la tramitació de la norma “per més endavant o la propera legislatura”.

La normativa que en principi havia de traslladar al plenari que es celebrarà la propera setmana havia de posar fre a les cremes controlades que es fan als horts i al casc urbà, especialment durant l’hivern. El mateix regidor havia anunciat que durant la temporada hivernenca les cremes controlades tan sols es podrien encendre a partir de les 10 hores del dematí, amb la finalitat d’evitar la formació del nigul de fum damunt Sóller propiciat per la inversió tèrmica matinal.

En declaracions a aquest setmanari, el regidor ha afirmat que ha rebut “pressions” i queixes en contra de la norma, que finalment queda aparcada dins el calaix.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a