Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 15 de juliol de 2020   |   14:26
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Lloc on s'havia d'aixecar el xalet
07/02/2019 | 15:33
Paralitzen el xalet d'Alfàbia
saveu.cat

El conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, ha anunciat que s'han paralitzat les obres de construcció d'un habitatge unifamiliar aïllat a la part alta de la Serra d'Alfàbia (Mallorca), sobre el qual va alertar aquest dimecres el grup ecologista GOB.

Segons ha indicat Vidal, el passat 21 de gener, agents de Medi Ambient varen detectar a la Serra un moviment de terres derivat de la creació d'un camí i varen paralitzar immediatament els treballs. Posteriorment, han examinat la llicència atorgada per l'Ajuntament de Bunyola per a la casa i han constatat "que no disposava de tots els informes preceptius". Després comunicar-ho, el promotor ha aturat les obres voluntàriament.

Si els informes que ha al.legat el conseller resulten negatius, l'Ajuntament de Bunyola es trobarà en una difícil tesitura que podria comportar el pagament d'indemnitzacions. Tot perquè el consistori que dirigeix el nacionalista Andreu Bujosa va atorgar el permís d'obra.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a