Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 19 d'abril de 2021   |   17:37
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Els mobles, a la porta de la Casa del Mar
29/01/2019 | 15:49
Pesca s'acomiada del Port
saveu.cat

Els pescadors deixaran de disposar dels serveis de la Conselleria de Pesca al propi Port de Sóller, organisme que ha tancat la seva oficina que fins ara tenia a l'edifici de la Casa del Mar.

Avui mateix, s'ha començat a desallotjar l'edifici i diversos camions han participat en la mudança dels mobles que fins ara guarien diverses dependències de la primera planta de la Casa del Mar. L'Ajuntament i el Govern havien previst traslladar aquesta oficina a l'edifici de les Cases de la Vila, una opció que finalment ha quedat descartada.

La regidora d'Educació, María Cruz Enseñat, ha explicat que la mudança s'emmarca en el procés de reversió de l'edifici per tal que en el futur la Casa del Mar pugui acollir l'ampliació de l'escola Pere Cerdà. Pel que fa als serveis administratius que la desapareguda oficina oferia al col.lectiu de pescadors, Enseñat ha explicat que periòdicament un funcionari de Pesca es desplaçarà fins al Port per realitzar els tràmits administratius.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a