Una imatge del partit disputat ahir pel Port de Sóller.
28/01/2019 | 09:20
Mala jornada per als equips sollerics
SaVeu

Mala jornada per als dos equips sollerics pel que fa als resultats aconseguits. El Sóller va caure dissabte davant el Platges de Calvià per un resultat de 3-0, mentre que ahir el Port no va poder puntuar davant el líder Rotlet Molinar (1-2).

El Sóller va veure com un Platges que encadenava tres victòries consecutives el superava amb un resultat contundent. Al minut 15 l'equip va encaixar el primer gol, al 24 el segon, i ja a la segona part va arribar el definitiu 3-0.

La derrota, juntament amb els resultats positius aconseguits pels principals rivals, suposen que l'equip caigui de nou a posició de descens. El proper cap de setmana el Sóller visitarà el Binissalem, un altre rival directe que es troba a només tres punts dels de la vall.

El Port de Sóller, per la seva banda, va rebre ahir la visita del líder Rotlet Molinar. Els homes de Xavi Rado, tot i que s'avançaren en el marcador en el primer minut de joc, veren com els del Molinar remuntaven el gol inicial i s'enduien els tres punts.

L'equip portuari segueix en zona de descens i ja comença a veure com la distància amb les places de salvació no atura de créixer. Ara l'equip està a set punts de la permanència.