Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 22 d'agost de 2019   |   04:39
 
Enquesta  
Han d’acceptar l’oferta dels inversors anònims els accionistes del Ferrocarril de Sóller?


No
 
Perspectiva de la finca del Camp d'en Prohom.
22/01/2019 | 18:30
Es consuma la unió entre el Jardí Botànic i el Museu de Ciències
G.M.

Aquests dies s'ha consumat la unió del Museu Balear de Ciències Naturals i del Jardí Botànic de Sóller en una sola entitat, gràcies a un canvi en els estatuts de la que a partir d'ara serà la Fundació Jardí Botànic de Sóller i Museu de Ciències Naturals, segons una iniciativa del Consell de Mallorca que cerca estalviar despeses i fomentar sinèrgies per a dues entitats que, en definitiva, comparteixen un mateix espai i molts objectius.

El Protectorat de Fundacions va fer pública la setmana passada la seva aprovació als estatuts aprovats per majoria absoluta dels seus membres fa alguns mesos i al llarg de les properes setmanes es consumaran les passes necessàries per a la formalització de la unió, entre d'altres l'elecció d'un gerent.

El batle de Sóller, Jaume Servera, ha expressat la seva satisfacció per l'acord assolit i ha matisat que garantirà uns majors ingressos especialment al Museu de Ciències. Servera ha explicat que el Jardí Botànic havia gaudit durant els darrers anys d'uns ajuts institucionals d'uns 100.000 euros anuals mentre que el Museu de Ciències tan sols podia accedir a 14.000. Per al batle, la nova situació garanteix la pervivència de les dues institucions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a