Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   06:02

Guillermo Petricorena en el transcurs de la primera part del partit.
21/01/2019 | 09:21
El Sóller fa una passa endavant
SaVeu

Importantíssima victòria del C.F. Sóller davant el Llosetense, un rival directe en la lluita per eludir el descens a la Regional Preferent del futbol illenc.

L'equip d'Àlex López fou molt superior a un rival que donà moltes facilitats a la primera part. Vicenç Bover i Marc Tovar col.locaren un clar 2-0 abans del descans.

A la segona part el joc s'igualà una mica, però el Sóller continuà essent superior i va saber administrar l'avantatge. El Llosetense fallà un penal i després anotà el 2-1. Però ja en el tram final Vicenç anotà el seu segon gol i sentencià el partit amb el 3-1.

Cala d'Or 2 - Port de Sóller 2

El Port de Sóller, per la seva banda, no va tenir èxit en la seva visita a Cala d'Or. Davant un conjunt potent que s'ha anat desinflant a mesura que han passat les jornades, l'equip de Rado va sumar un punt que no li serveix per sortir de la zona baixa.

El Cala d'Or es va avançar en el marcador en el transcurs de la primera part. Però el Port es va refer i va donar la volta al resultat. Ja a la segona part es va encaixar el 2-2 que deixava el partit en taules.