Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   02:01

Una imatge del partit disputat durant la matinal d'ahir diumenge.
07/01/2019 | 09:29
El Sóller guanya i surt del descens
SaVeu

Importantíssima victòria la que va aconseguir ahir el C.F. Sóller en el partit que el va enfrontar amb el Manacor a Can Maiol. En el partit avançat a l'horari matinal, l'equip de la vall va superar un rival directe en la lluita per eludir el descens.

El partit va començar amb un Manacor que es va aprofitar d'una errada defensiva per anotar el 0-1. Però els sollerics es varen refer i a base d'un joc ràpid i vertical varen donar la volta al marcador abans d'arribar al descans. Marc Tovar i Vicenç foren els autors dels gols.

A la segona part el marcador ja no es va moure. El Manacor va intentar tenir més presència en atac, però la porteria de Kike no es va veure inquietada en cap moment.

Amb aquesta victòria l'equip d'Àlex López surt de les places de descens. La propera setmana visitarà el Santa Catalina.

Port de Sóller 1 - Xilvar 1

El Port de Sóller segueix sense poder guanyar. Ahir, davant el Xilvar, l'equip va tenir ocasions per fer-se amb els tres punts. Però els rivals estaren encertats i acabaren empatant el partit.

El duel va començar amb un Port insistent que després de disposar de vàries ocasions va veure com Iván Alfaro anotava l'1-0 per al seu equip.

Els minuts anaren passant amb l'avantatge solleric al marcador fins que els visitants aconseguiren empatar amb un golàs des de fora de l'àrea.

Amb aquest resultat l'equip de Xavi Rado continua a la zona baixa de la taula classificatòria. El proper cap de setmana visitarà el terreny de joc de l'Ínter Manacor.