Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2019   |   20:21
 
Enquesta  
Estàs d’acord amb la reforma circulatòria que s’ha aplicat a Jeroni Estades?


No
 
La Plaça de la Constitució, poc després de començar el nou any.
01/01/2019 | 19:08
Festa per entrar al 2019
saveu.cat

Ja som al 2019. Una concorreguda festa a la Plaça de la Constitució va ser l'elecció per a molts sollerics per acomiadar el vell any i donar la benvinguda al nou, en una nit de cel estirat i temperatura suau pel moment de l'any en què ens trobam.

El toc de les campanades va anar acompanyat per la música Dj i per l'encesa d'uns llums al balcó de les Cases de la Vila que indicaven el canvi de cicle. Gent de tota edat es va concentrar a la Plaça de la Constitució, si bé també hi va haver molts altres plans per realitzar la festa, des de bars i restaurants amb ofertes per a l'ocasió, fins a multitud de festes en domicilis particulars com d'altres que havien preferit absentar-se i fer un viatge aprofitant uns dies de vacances.

La festa a la Plaça de la Constitució es va allargar durant algunes hores, i amb el temps molts s'anaren retirant als seus domicilis o també als locals d'oci nocturn del Port de Sóller, aprofitant l'avinentesa del Tramnit que enguany ha acomplert quinze anys de servei.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a