Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de febrer de 2020   |   04:14
 
Enquesta  
Ha d’acollir el camp Infante Lois un aparcament públic de vehicles?


No
 
Els fonaments que s'estan construint aquests dies.
22/12/2018 | 08:50
Basteixen els fonaments dels edificis de Marineria
SaVeu

Aquests dies s’estan bastint els fonaments del que seran els edificis que els pescadors disposaran al moll de marineria. Ports de Balears està duent a terme una inversió de més d’un milió d’euros en urbanitzar el moll que aviat disposarà de magatzems, oficina i punt de venda de pescadors i un aparcament amb capacitat per a setanta vehicles.

Les obres varen començar el mes d’octubre i han d’estar acabades abans de la propera temporada alta d’estiu. Amb aquesta actuació es donarà compliment a una reivindicació històrica del sector pesquer solleric.

Després d’haver escampat una capa de formigó de sanejament dins el clot dels fonaments, els operaris treballen actualment en muntar els encofrats que serviran per abocar-hi el ciment dels fonaments.

L’estructura dels edificis portuaris sera prefabricada, per la qual cosa el seu muntatge escurçarà temps en comparació si s’hagués de construir un edifici amb els mètodes tradicionals.

Els pescadors asseguren frissar per disposar unes instal.lacions que dignifiquin la seva feina a terra ferma.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a