Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 26 de maig de 2020   |   09:13
 
Enquesta  
És una bona inciativa la del menjador social?


No
 
LVMH adquireix la societat Belmond
19/12/2018 | 15:56
Louis Vuitton compra La Residència
saveu.cat

El gegant francès del luxe Louis Vuitton, LVMH, comprarà la companyia Belmond, que gestiona, entre d'altres, La Residència a Deià, i especialitzada en la gestió d'hotels d'excepció, trens turístics i creuers fluvials.

En virtut de l'acord presentat divendres en un comunicat conjunt, LVMH pagarà 25 euros en efectiu per cada acció de classe A de Belmond en una transacció que pressuposa un valor dels fons propis de 2.600 milions de dòlars (uns 2.300 milions d'euros).

Entre setembre de 2017 i el mateix mes d'enguany, Belmond va facturar 572 milions de dòlars i el seu resultat brut d'explotació (Ebitda) ajustat) va ser de 140 milions de dòlars.

L'operació està programada per al primer semestre del 2019, pendent de l'aprovació per part dels accionistes de Belmond i del vistiplau d'algunes autoritats de la competència.

Belmond es va crear fa més de quatre dècades amb l'adquisició de l'hotel Cipriani a Venècia. En l'actualitat és present a 24 països i compta amb una xarxa de 46 hotels, com el Splendido a Portofino, el Copacabana a Rio de Janeiro, el Grand Hotel de Sant Petersburg, el Maroma Resort & Spa a Mèxic o l'Hotel das Cataratas en el Parc Nacional d'Iguazú al Brasil.

Amb aquesta adquisició, l'objectiu de LVMH és reforçar-"significativament" en el negoci dels hotels de luxe, on aquest nou actiu vindrà a complementar-se amb la seva marca Cheval Blanc i les seves activitats en aquest mateix sector de Bulgari.

El president del consell de Belmond, Roland Hernández, va destacar per la seva banda, que "l'oferta de LVMH aporta tant una valoració favorable per als accionistes com perspectives de desenvolupament interessants".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a