Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 19 de gener de 2020   |   13:45
 
Enquesta  
Ha de dimitir Joan Ruíz per tractar de “porcs” els regidors de Més?


No
 
Gori Mayol donant explicacions als agents turístics
18/12/2018 | 16:30
Agents de viatges coneixen la pesca i turisme
saveu.cat

Agents turístics de diversos països europeus s'han embarcat avui al Port de Sóller per conèixer l'oferta turística de pesca professional i turisme que ja es pot practicar en diversos ports de la illa.

La visita, organitzada per l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i emmarcada en el projecte turístic BRANDTour, promou en un intercanvi regional que té per objectiu donar a conèixer bones pràctiques en turisme d'experiències a les Balears. En la trobada participen les agències de turisme de les regions de la Toscana (Itàlia), Letònia, Flandes est (Alemanya), Limburg Sud (Països Baixos) i Creta (Grècia).

A la primera jornada celebrada avui, l'AETIB va presentar als agents turístics el programa "Desenvolupament del turisme experiencial per a l'excel·lència turística" i per això els han donat a conèixer la iniciativa de Pescaturismo com a exemple d'una pràctica turística sostenible i innovadora. Aquesta firma ofereix als visitants poder-se pujar a les vaixells de pesca, el que permet als professionals del sector tenir uns ingressos complementaris.

Així, els participants del BRANDTour han pujat a una barca que forma part del projecte de Pescaturismo al Port de Sóller, acompanyats pel director gerent de la AETIB, Jaume Alzamora, el director general de pesca, Joan Mercant, el batle de Sóller, Jaume Servera i el responsable de Pescaturismo, Pepe Martínez. El patró Gori Mayol els ha explicat en què consisteix l'experiència que ofereix als turistes que ve a ser un dia de pesca amb un mariner professional.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a