Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 4 de juny de 2020   |   07:36
 
Enquesta  
Haurien d’obrir ja les instal.lacions esportives de Sóller, tal i com permet la normativa?


No
 
Celià amb el nou programa de Nadal
05/12/2018 | 16:21
Un programa per al Nadal
saveu.cat

La regidoria de Cultura i Participació ha presentat avui el programa d'activitats que s'han organitzat a Sóller per amenitzar les festes de Nadal. El fulletó es podrà recollir als punts habituals i es distribuirà a través dels centres educatius.

El programa recull les activitats que es realitzaran a Sóller entre aquest dissabte i el dia dels Reis. A més de les activitats tradicionals com els horaris de Matines, la recollida de cartes la festa de Cap d'Any o la cavalcada de Reis, el programa inclou un seguit d'activitats que han estat organitzades per les entitats museístiques i culturals de Sóller.

Laura Celià, regidora de Cultura, ha posat en valor la feina que realitzen aquestes entitats "que permeten visibilitzar la labor en xarxa que fan els museus". En quan al programa, la regidora ha destacat que "s'ha prioritzat el màxim d'activitats accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda i les de caire familiar".

En el marc d'aquestes festes l'Ajuntament promourà una campanya de recollida de juguetes usades per donar-los un nou ús. Els ciutadans les podran depositar en un contenidor especial que a partir del 27 de desembre quedarà instal.lat a l'Ajuntament.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a