Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 19 d'abril de 2024   |   05:02
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Diversos cuiners participants al llibre de receptes
04/12/2018 | 16:33
Un llibre amb gust solleric
saveu.cat

El Centre UNESCO de Mallorca ha celebrat el 6è aniversari de la inscripció de la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat amb l'edició d'un llibre de receptes mediterrànies, patrocinat per la Direcció General de Salut Pública i Participació i amb els resultats dels estudis del equip Predimed.

Les receptes són consells dels prestigiosos cuiners de Mallorca entre els quals hi destaquen Antoni Pinya i Óscar Martínez. També hi ha receptes d'altres prestigiosos mestres dels fogons com Cati Pieras, Jaume Oliver, Joan Marc, Marga Coll, Maria Solivellas, Pau Navarro, Rafel Perelló, Salvador Gil i el Departament de cuina de l'Escola d' Hoteleria de les Illes Balears.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a