Divendres, 19 d'abril de 2024   |   19:06

Una imatge del partit disputat ahir pel C.F. Sóller a Can Maiol.
03/12/2018 | 09:18
Un punt pel Sóller davant el quart
SaVeu

El C.F. Sóller va obtenir un punt en el partit que va disputar ahir capvespre davant l'Alcúdia al Camp den Maiol. L'equip va remuntar el 0-1 aconseguit pels visitants al minut 72 i va estar a punt d'obtenir la victòria en un final de partit trepidant.

Marc Tovar va empatar al minut 85 després d'una jugada col.lectiva de tot l'equip, i ja sobre el temps de descompte un fort llançament des de fora de l'àrea va sortir fora per pocs centímetres.

Dimecres a la nit l'equip disputarà una nova jornada de lliga. Serà a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio davant el Mallorca B, l'actual cinquè classificat de la categoria.

Gènova 3 - Port de Sóller 2

El Port de Sóller, per la seva banda, va caure derrotat dissabte capvespre en la seva visita al camp del Gènova. L'equip de la vall, que s'enfrontava a un rival directe, va veure com els palmesans li remuntaven l'1-2 que havia aconseguit.

El nou fitxatge de l'equip (Iván Alfaro) va ser un dels protagonistes del partit, ja que va marcar els dos gols que pujaren al marcador portuari. L'altra incorporació que ha oficialitzat l'equip (Washington Mosquera) també va tenir minuts de joc, entrant a la segona part.

Després d'aquesta derrota, el Port de Sóller necessita sumar punts en la jornada del proper dijous. Serà a Can Maiol davant el Recreatiu La Victòria.