Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 23 de maig de 2019   |   14:45
 
Enquesta  
Ja tens el vot decidit per a les eleccions locals?


No
 
Les futures concessions han quedat en via morta
28/11/2018 | 15:46
Més retard a les concessions de bus
saveu.cat

Mala notícia per als usuaris de les línies regulars de bus. El Tribunal Central de Recursos Administratius ha acordat paralitzar cautelarment el concurs per a les noves concessions del servei de transport públic de passatgers per carretera després d'acceptar els recursos presentats per diverses licitadores.

La conseqüència més directa per als usuaris del bus és que es retarda encara més el procés d'adjudicació dels nous serveis, més del que havia previst el propi Govern que recentment va prorrogar els actuals contractes que finalitzaven el 31 de desembre. 

Les previsions són que les futures adjudicacions no puguin ser una realitat fins al proper estiu, sempre que el tribunal no tombi el procés de licitació. Si fos així, molt probablement ja seria el Govern que sortís de les eleccions de maig qui s'hauria d'encarregar d'iniciar una nova licitació del servei.

Els plecs de condicions estipulen importants millores per a la línia de bus que connecta Sóller amb Palma, la L211 túnel exprés, ja que preveu incrementar el número d'expedicions durant les temporades alta i baixa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a