Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 23 de maig de 2019   |   15:17
 
Enquesta  
Ja tens el vot decidit per a les eleccions locals?


No
 
El grup Monkey Doo a l'arribada a Sóller.
19/11/2018 | 09:45
Més públic a la Fira del Swing
G.M.

Sóller va posar punt i final a la temporada turística durant la jornada dominical d'anir, amb la celebració de la quarta edició de la Fira del Swing, un esdeveniment de petit format que es va desenvolupar en el centre de Sóller i que va acollir diverses activitats relacionades amb el swing de la mà de l'Associació Mallorca Swing i els grups Monkey Doo i l’Orquestra Glisando Big Band.

Les activitats arrancaren a les 11 hores del dematí a l’estació amb l’arribada del denominat Tren del Swing, que va dur fins a la vall músics i balladors, molts d'ells engalanats per a l'ocasió amb vestimentes i complements propis de la primera meitat del segle XX.

Al voltant de la música de les bandes participants relacionades amb el lindy hop, el centre de la vila va acollir també la fira gastronòmica de la tardor amb paradetes d’artesania, producte local, espai per a foodtrucks i oferta gastronòmica per a l’ocasió que va fer un bon tàndem amb la música.

El bon temps va acompanyar la jornada dominical i la fira d'aquest any va atraure més públic que en anteriors ocasions.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a