Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 23 de maig de 2019   |   14:43
 
Enquesta  
Ja tens el vot decidit per a les eleccions locals?


No
 
Una imatge de l'edició de l'any passat.
17/11/2018 | 07:03
Arriba la quarta Fira del Swing
J.M.

La tardor turística posarà el seu colofó aquest diumenge amb la quarta edició de la Fira del Swing. El centre de Sóller acollirà nombroses activitats relacionades amb el swing jazz de la mà de la Mallorca Swing, Monkey Doo i l’Orquestra Glisando Big Band.

Les activitats començaran a les 11 hores del dematí a l’estació amb l’arribada del denominat Tren del Swing, que durà fins a la vall a músics, artistes i balladors.

Al voltant de la música de les bandes participants relacionades amb el lindy hop, el centre de la vila acollirà la fira gastronòmica de la tardor on hi haurà paradetes d’artesania, producte local, espai per a foodtrucks i oferta gastronòmica per a l’ocasió.

El programa contempla un concert a partir de les 12 hores del migdia i, tres hores més tard, una classe oberta de ball a càrrec de Mallorca Swing.

La Fira del Swing és una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica, àrea que impulsa la celebració de fires de petit format durant tot l’any. En aquesta edició es pretén que Sóller sigui un pol d’atracció de visitants aprofitant el final de la temporada turística, abans que alguns establiments tanquin les seves portes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a