Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 23 de maig de 2019   |   15:39
 
Enquesta  
Ja tens el vot decidit per a les eleccions locals?


No
 
La mostra està oberta a l'edifici de les Escolàpies.
16/11/2018 | 09:42
Exposició per la igualtat de gènere
J.M.

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere, la regidoria de Serveis Socials durà a terme diverses activitats amb la finalitat de sensibilitzar la població contra aquesta xacra social. Entre elles destaca una exposició que ahir va obrir les portes a l'edifici de les Escolàpies, a l'entrada de la Biblioteca Municipal, titulada "Homes donant la cara", on s'expliquen vivències masculines davant la imposició vers les dones.

Si bé el dia commemoratiu serà el 25 de novembre, Sóller durà a terme el gruix d’activitats el divendres, dia 23, amb la finalitat de donar peu a la participació de la ciutadania. Vicenç Pérez (PSOE), regidor de Serveis Socials, ha explicat que la jornada reivindicativa es nodrirà amb activitats que es faran amb les escoles de la vall. Estaran dirigides especialment al segment més jove de la població amb la finalitat de conscienciar sobre la problemàtica social que suposa la violència masclista contra les dones.

La realització d’aquestes activitats es complementaran amb la lectura d’un manifest, que es durà a terme el mateix dia des de les Cases de la Vila. Durant els dies previs, els perfils de l’Ajuntament a les xarxes socials i la pàgina web difondran missatges i vídeos contra la violència masclista. Tot això es complementa amb una exposició que ja es pot contemplar a la biblioteca baix el títol “Homes donant la cara”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a