Diari digital de la comarca de Sˇller
Dijous, 23 de maig de 2019   |   16:06
 
Enquesta  
Ja tens el vot decidit per a les eleccions locals?


No
 
La maquinÓria treballant a l'interior de la pista.
15/11/2018 | 16:29
La pista de Sa Rutlana, alšada per obres
SaVeu

Les obres de remodelació del poliesportiu de Sa Rutlana ja són una realitat. L’empresa adjudicatària va començar divendres uns treballs que permetran substituir la superfície de joc de les dues pistes, i que s’allargaran fins passades les festes de Nadal.

El projecte suposarà la dotació d’una nova superfície per a la pista poliesportiva i per a la pista de tennis, així com la col.locació d’un sistema de captació d’aigua que eviti els bassiots que actualment es formen cada vegada que plou. Els treballs també inclouen l’embelliment dels voltants de les pistes.

El projecte té un cost de 144.000 euros i és finançant íntegrament pel Consell de Mallorca. L’Ajuntament de Fornalutx va presentar aquesta intervenció a un programa de subvencions que va oferir la institució insular per dur a terme reformes a instal.lacions destinades a la pràctica esportiva.

Des de l’Ajuntament s’ha informat que mentre durin els treballs no es podrà estacionar al tram del carrer Joan Albertí Arbona que condueix cap al poliesportiu, ja que s’ha de garantir el pas de camions i la maquinària que treballa en el l’execució de les obres.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a