Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 26 d'abril de 2019   |   06:05
 
Enquesta  
S’hauria de prohibir la cursa cicloturista Mallorca 312?


No
 
Jaume Mateu i María Cruz Enseñat amb el cartell de la fira
07/11/2018 | 16:45
Sóller, al ritme del swing
saveu.cat

La cita serà el 18 de novembre. Per quart any consecutiu Sóller acollirà la Fira del Swing amb la que l'Ajuntament vol dinamitzar la recta final de la temporada turística amb activitats que es celebraran durant tot un dia.

La fira seguirà el mateix patró que la d'anys anteriors amb concerts i demostracions de ball directament relacionats amb l'estil musical del swing, activitats que aniran a càrrec de la Mallorca Wsing i l'Orquestra Glisando Big Band. La mostra es complementarà amb un mercadet d'artesania i paradetes de degustació de menjars i tapes que oferiran els establiments de Sóller que s'adhereixin a la fira. També faran acte de presència els clàssics food trucks, els camions restaurant.

La iniciativa parteix de la regidoria de Promoció Econòmica. El seu responsable, Jaume Mateu, ha assegurat que "estam satisfets per l'evolució d'aquesta fira", que forma part de les activitats de "petit format" que organitza el seu departament amb la finalitat "d'estirar la temporada turística, donar vida a la Plaça i promoure activitats culturals en temporada baixa".

Mateu ha defensat la celebració d'activitats de petit format "ja que ens permet diversificar i realitzar activitats durant tot l'any". Un fet que té el seu reflex en altres fires com la de la Mar, les Open Night, les Nits Mediterrànies d'estiu o la Fira de Nadal que ja està en preparació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a