Divendres, 19 d'abril de 2024   |   17:39

Una imatge del partit d'ahir. (Foto: S.D. Formentera).
02/11/2018 | 08:51
El C.F. Sóller cau a Formentera
J.V.

El C.F. Sóller no va poder sumar ahir cap punt en la seva visita a Formentera. L’equip pitiús va aprofitar el seu potencial per superar els de la vall amb un resultat contundent que suposà la cinquena victòria consecutiva d’un equip local que de cada vegada s’apropa més a la zona capdavantera de la taula.

Els sollerics encaixaren el primer gol a la primera part, mentre que la resta caigueren durant el segon temps. Santi Quetglas va ser l'autor del conjunt de la vall quan el resultat global del partit ja era de 3-0.

Diumenge, davant el Felanitx, l'equip intentarà recuperar el camí de la victòria. A hores d'ara, els felanitxers són un rival directe per intentar eludir la zona baixa.

Port de Sóller 1 - Sant Jordi 0

Després de cinc jornades sense guanyar, el Port de Sóller va sumar ahir els tres punts davant el Sant Jordi. Un solitari gol de Ianís, aconseguit en el minut 26 de la primera part, va permetre que els homes de Rado superassin un rival situat a la zona alta de la taula classificatòria.

El Port fou mereixedor de la victòria davant un conjunt visitant que només va aparèixer davant la porteria de Pascual en esporàdiques ocasions. L’equip de la vall, per la seva banda, no va tenir sort a l’hora de transformar en gol les ocasions gaudides.