Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 13 de noviembre de 2018   |   03:17
 
Enquesta  
Ha de retallar el Consell el pressupost del Pla d’Obres i Serveis de 2019 en un 30% per beneficiar la zona del Llevant de Mallorca?


No
 
El projecte de l'Infante Lois ha caigut
24/10/2018 | 16:00
Sóller queda fora de l'ecotaxa
saveu.cat

L'ecotaxa turística ha passat de llarg per Sóller. El Govern ha donat a conèixer avui el llistat de projectes que finançarà a càrrec dels diners que ha recaptat l'ecotaxa durant el 2018 amb el que ha descartat l'únic projecte que hi havia presentat l'Ajuntament.

El municipi va presentar una proposta per valor de set milions d'euros, amb el que preveia finançar el cost d'expropiació dels terrenys esportius de l'Infante Lois i afrontar la millora de les instal.lacions esportives. Finalment cap de les dues propostes no es podrà dur a terme a càrrec de l'ecotaxa.

Els pobles que sí rebran finançament de l'ecotaxa seran els d'Escorca i Bunyola respectivament. L'ecotaxa finançarà amb mig milió d'euros el projecte de recuperació de l'hàbitat natural de l'embotelladora de Binifaldó, a Escorca. Bunyola rebrà una aportació de 250.000 euros per a la recuperació de l'olivar de la finca de Raixa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a