Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 19 de juny de 2019   |   07:14
 
Enquesta  
Creus que el Pi acabarà presentant una moció de censura a Simarro de la mà de Més, PSOE i UP?


No n‘hi hauria d‘haver
 
Un dels passadissos del museu situat a Santa Catalina.
06/10/2018 | 06:59
El Museu Marítim obrirà dins 2019
SaVeu

La delegació sollerica del Museu Marítim de Mallorca, que estarà ubicat a l’oratori de Santa Catalina, obrirà al públic dins el primer trimestre de 2019 segons el compromís adquirit pel director de la institució museística.

Albert Forés va mantenir dimarts una reunió amb la regidora de Cultura, Laura Celià (Més), per abordar el traspàs de l’antic Museu de la Mar al Consell. En aquesta reunió es va concretar el museu solleric obrirà al públic “entre gener i febrer”, va precisar Celià.

Perquè el museu pugui obrir, l’Ajuntament elaborarà un inventari del material que hi ha en exposició a les sales de Santa Catalina, per tenir un registre de tot el que hi ha. L’inventari es realitzarà amb personal municipal en les properes setmanes.

Per altra banda, Celià ha replicat al PP que la cessió de Santa Catalina al Consell s’elevarà al ple del mes de novembre després de tancar el conveni que l’Ajuntament i el consorci Museu Marítim de Mallorca firmaran posteriorment. El PP havia criticat que la cessió de l’edifici no hagués estat plantejada a l’oposició.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a