Vicenç Bover va anotar el gol del C.F. Sóller.
17/09/2018 | 09:52
Primer punt per al C.F. Sóller
J.V.

El C.F. Sóller va aconseguir ahir el primer punt de la temporada. Ho va fer davant el Binissalem en l'estrena d'Àlex López com a nou entrenador de l'equip.

L'equip va mostrar ahir una altra cara respecte a la imatge del diumenge anterior davant el Platges de Calvià. Els jugadors afrontaren el partit amb més intensitat, foren més competitius i dominaren algunes fases del mateix.

Vicenç Bover va ser l'autor del gol que posava l'1-0 al marcador en el transcurs de la primera part. El Binissalem va empatar a la segona part i tengué ocasions per anotar el segon. Però en el tram final el Sóller també va disposar d'alguna ocasió per fer-se amb la victòria.

A hores d'ara, després de sumar el primer punt del campionat, l'equip visitarà dissabte el Son Cladera. Serà un enfrontament important davant un equip que també està situat a la zona baixa de la taula classificatòria.

Rotlet Molinar 3 - Port de Sóller 0

El Port de Sóller, per la seva banda, no va poder sumar dissabte cap punt en la seva visita al Rotlet Molinar, el líder de la Regional Preferent.

L'equip de la vall va veure com el potencial dels palmesans es va fer palès en el tram final de l'encontre, ja que els tres gols arribaren en els darrers minuts de la segona meitat.

Ara, el Port disposa de quatre punts a la taula classificatòria. El proper cap de setmana arribarà La Unión a Can Maiol.