Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 27 de maig de 2019   |   09:29
 
Enquesta  
Creus que la campanya electoral influeix en l’elecció del vot?

Molt
Bastant
Poc
Gens
 
La sortida de l'edició de l'any passat de la popular sollerica.
10/08/2018 | 09:07
La cursa popular obri les inscripcions
J.V.

La secció d’atletisme del Cercle Solleric ha obert aquesta setmana les inscripcions per a l’edició d’enguany de la Cursa Popular Ciutat de Sóller. La prova es disputarà el diumenge 19 d’agost sobre el tradicional circuit d’anada i tornada entre Sóller i el Port de Sóller (8’6 quilòmetres).

Les inscripcions es poden formalitzar a través del portal web www.elitechip.net. Des d’allà els esportistes podran apuntar-se a la cursa, i també a les modalitats reservades per als més petits. En aquest sentit, es disputarà la Minicursa (1 quilòmetre) entre els joves atletes nascuts entre 2005 i 2010 i la Cursa d’Iniciació (230 metres), entre els nascuts a partir de l’any 2011.

L’organització ha anunciat que destinarà un euro per cada atleta inscrit a l’ONG PROEMAID, una entitat formada per bombers que treballa en el Mediterrani en el rescat de persones que fugen de la guerra i el terror. A través de la plataforma d’inscripcions es podrà incrementar aquest donatiu amb la quantia que cada participant estimi oportuna.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a