Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 27 de maig de 2019   |   09:03
 
Enquesta  
Creus que la campanya electoral influeix en l’elecció del vot?

Molt
Bastant
Poc
Gens
 
L'aigua de la cala desprèn mals olors
08/08/2018 | 16:26
Pudor a la Cala de Deià
saveu.cat

L'Ajuntament de Deià ha enviat una carta a la Conselleria de Medi Ambient en què demana que investigui la procedència de les males olors que desprenen les aigües de bany de la Cala de Deià.

En la missiva, signada per la batlessa Magdalena López, s'adverteix que "en no comptar amb els mitjans suficients per investigar l'origen, sol·licitam la seva ajuda per determinar l'origen de les olors i donar-los una solució si és possible". Amb aquesta petició, l'Ajuntament s'ha fet ressò de les queixes que ha rebut de veïns i usuaris de la platja de la Cala de Deià, que denuncien la proliferació de males olors procedents de l'aigua del mar.

"Aigua bruta"

Des de les files d'Agrupació Deià, partit que està a l'oposició municipal, han expressat la seva satisfacció per la iniciativa duta a terme per l'Ajuntament, encara que lamenten que la batlessa hagi reaccionat tard. Aquesta formació recorda que "no és el primer estiu que l'aigua fa pudor, està bruta i es veu brutícia, i tampoc és la primera vegada que ho portem a ple".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a