Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   16:01

Els jugadors del Ibiza - Islas Pitiusas celebrant un dels gols aconseguits.
21/05/2018 | 09:30
El Port cau en el partit d'anada
SaVeu

El Port de Sóller va perdre ahir en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Tercera Divisió. El C.D. Ibiza - Islas Pitiusas es va imposar per 2-3 en el duel disputat al Camp den Maiol.

El partit es va iniciar amb més d'una hora de retard degut a què els eivissencs patiren un retard aeroportuari en el seu desplaçament fins a Mallorca.

Els visitants agafaren els sollerics una mica desconcentrats, ja que dues errades propiciaren el 0-2 que apujà al marcador als pocs minuts de joc.

En la segona meitat de la primera part el Port es va refer i començà a dominar el seu rival. Sebas, aprofitant una jugada individual des de dins l'àrea, va anotar l'1-2.

A la segona part l'àrbitre va assenyalar un clar penal a favor dels visitants. Però Jaume Bisquerra va estar encertat i va aturar el llançament del jugador eivissenc.

Més tard, ja al minut 68, arribà l'1-3 dels pitiüsos que tornaven a posar una gran diferència en el marcador. Però vuit minuts després Sebas anotava el 2-3 que reduïa la diferència.

Ara, després d'aquesta derrota, diumenge capvespre es disputarà el partit de tornada a Can Misses. El Port haurà de guanyar per dos gols de diferència si vol superar aquesta primera eliminatòria i plantar-se a la final per a l'ascens de categoria.