Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 19 de maig de 2024   |   16:42

Enquesta
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?

No

Una imatge del partit que ahir jugà el Port a Can Maiol davant el Sineu.
28/08/2017 | 10:50
Sóller i Port encapçalen la lliga
SaVeu

Els dos equips sollerics de la Regional Preferent són els únics que han aconseguit els sis punts en les dues primeres jornades de lliga. Ambdós equips s'han situat colíders de la lliga.

El Sóller es va imposar dissabte per un contundent 0-3 a l'Andratx. L'equip, que ha marcat nou gols en els dos primers duels de la temporada, va demostrar la seva superioritat i també el bon estat de forma amb el que ha arribat a la primera jornada de lliga.

Miquel Ramon, Marc Tovar i Sergi Varón foren els autors dels tres gols que pujaren al marcador.

El Port de Sóller, per la seva banda, es va imposar ahir per 2-1 al Sineu en el primer partit de lliga que va jugar al Camp den Maiol.

Àngel i Ricky foren a la primera part els autors dels gols sollerics, mentre que el Sineu va retallar distàncies al començament de la segona part.

El proper cap de setmana els dos equips sollerics intentaran mantenir la privilegiada posició que han aconseguit. El Sóller ho farà rebent la visita del Llubí, mentre que el Port de Sóller jugarà al terreny de joc de La Unión.